Vesna Rivas

Vesna Rivas

Vesna Rivas je dobro poznato TV lice, rođena Beograđanka, popularna pevačica i rijaliti učesnica, ali pre svega astrolog i tarot-majstor. Vesna se u mladosti aktivno bavila raznim sportovima, plesom, ritmičkom gimnastikom, umetničkim klizanjem i folklorom. Njena životna želja bila je da se bavi muzikom, međutim nije imala podršku oca koji je bio veoma strog. Tek nakon njegove smrti, Vesna je počela da se bavi muzikom i to veoma uspešno. Hitovi su se samo nizali.

Međutim, paralelno sa uspešnom muzičkom karijerom, Vesna je počela da se bavi izučavanjem astrologije u vidu hobija, što je rezultiralo gotovo tri decenije dugom karijerom u ovoj sferi.

Vesna je ponosna na činjenicu da se toliki broj godina uspešno bavi astrologijom i tarotom, čemu svedoče brojni zadovoljni klijenti širom sveta.
 

 

Vesnina ekspertiza su:

 

- Astrološke konsultacije

- Astropsihološke konsultacije

- Tumačenje sudbinskih ciganskih karti

- Tumačenje rodnog koda

- Tumačenje i analiza EMK i NME

- Bio tretmani za uklanjanje prepreka i razvoj emocionalne inteligencije

- Izrada amajlija za pokretanje pozitivne energije
 

Vesna je danas ozbiljno ime u svetu astrologije na Balkanu. Pored konsultacija, Vesna piše za brojne štampane i digitalne medije i autorka je brojnih astro emisija.

 

Tvoj problem je na prvom mestu i zato ti pružam iskrene odgovore, korisne savete i zagarantovanu diskreciju. Dopusti da ti pomognem da pobediš sve brige i probleme koji te muče - na polju ljubavi, prevara, razvoda, zdravlja, porodičnih svađa, karmičkih dugova, posla, novca i borbi sa besparicom, kao raznih strahova, kako od nepoznatog, tako i od neizvesnosti povodom budućih dešavanja. Saznaj uzrok i rešenje tvojih problema, saznaj zamke koje ti donosi sudbina i izbegni sve što ti stoji na putu ka pravoj sreći, ljubavi i bogatstvu. Samo ti biraš kako ćeš da živiš, zato popravi svoj život!

 

Za Vašu zemlju ne postoji mogućnost direktnog kontakta astrologa...
Posetite PRODAVNICU i poručite neki od proizvoda