Milana Đurašinov

Milana Đurašinov

Milana Đurašinov je poznato ime u svetu astrologa sa Balkana zahvaljujuči dvodecenijskom profesionalnom bavljenju ovom neverovatnom naukom. Ono što mnogi ne znaju je to da je Milana završila Filološki fakultet i diplomirala na Katedri za svetsku književnost i teoriju književnosti i engleski jezik. Zbog toga se, pored astrologije, već dugi niz godina bavi i prevođenjem knjiga iz raznih oblasti, poput psihologije, filozofije, geopolitike i astrologije. U oblasti astrologije izdvajaju se i mnogi prevodi knjiga kao što su Astrološki Pluton – transformišuće putovanje duše od Džefa Grina i Tumačenje solarnog i lunarnog povratka od Bebs Kirbi i Dženi Stabs.

Iako se astrologijom bavi više od dvadeset godina, Milana iz dana u dan, u radu sa brojnim ljudima otkriva sve više novih zakonitosti koje astrologiju povezuju sa ostalim srodnim oblastima. Kako ona kaže, sve je povezano, poput prirode samog ljudskog iskustva.

Dugogodišnji rad u izučavanju do sada usvojenih saznanja u astrologiji i direktna komunikacija sa mnogim ljudima pomogli su joj da izgradi jedinstvenu sintezu astrološke teorije i praktičnih spoznaja. Imala je često priliku da uoči brojne zakonitosti i preplitanja iskustva među usvojenim astrološkim teorijama. Zapazila je da se za vreme uticaja određenih konstelacija, različitim ljudima zaista dešavaju izuzetno slične životne situacije, koje se mogu podvesti pod jedan obrazac.

Astrologija nam, u tom smislu, omogućava stratešku prednost, budući da realno može predvideti da se po zakonu verovatnoće zaista mogu dešavati i dešavaju se određene životne okolnosti. U tom smislu, predvideti nešto znači mnogo jer nam omogućava da budemo korak ispred i da donesemo bolje odluke i ispravne izbore.

Višegodišnji rad na astrološkim predviđanjima i izradi natalnih, godišnjih i uporednih horoskopa omogućio joj je da uvidi zakonitosti astroloških principa i duboku povezanost naših iskustava sa astrološkim zakonima. Sve to je dovelo do pomaka u njenom poznavanju astrologije, kao i u oblasti astropsihologije i astromedicine. U tom procesu proučavanja astrologije, posebnu povezanost je uočila između astrologije i psihologije, budući da je u njenom eksperimentu sa izradom Roršahovih testova i analize natalne karte potvrdila identičnost rezultata.

 

Milanina ekspertiza su:

 

- Natalni horoskop

- Godišnji horoskop

- Uporedni horoskop

- Astropsihologija

- Astromedicina
 

Astropsihologija predstavlja poseban izazov u tom smislu jer je svaka natalna karta priča za sebe, jedinstven obrazac doživljaja života. Čitanje natalne karte zahteva mnogo znanja i iskustva, ali daje nepogrešive informacije, koje služe kao jedinstveno sredstvo samospoznaje. Jednom rečju, astrologija može da da odgovor na to šta je potrebno da prevaziđemo kod sebe samih da bismo živeli kvalitetnijim i ispunjenijim životom. U tom smislu, ispravna analiza natalne karte ukazuje na pravac na našem putu samoprevazilaženja, smatra Milana.

Zlatno pravilo astrologije glasi: Zvezde nas pokreću, ali nas ne obavezuju! što znači da svaki čovek ima slobodnu volju i može da bude ono što želi. Na tom putu ličnog razvoja, astrološka karta predstavlja Arijadninu nit, putokaz koji nam pomaže da se izborimo sa unutarnjim protivrečnostima i izazovima našeg karaktera i na taj način rešimo brojne izazove na životnom putu.

Milana nam na profesionalan način u tome pomaže!

 

Za Vašu zemlju ne postoji mogućnost direktnog kontakta astrologa...
Posetite PRODAVNICU i poručite neki od proizvoda