Jelena Đoković

Jelena Đoković

Interesovanje Jelene Đoković za astrologiju datira još od mlađih dana, a prve profesionalne angažmane u ovoj oblasti počinje 2003. godine. Svoje neverovatno znanje stekla je u čuvenom Institutu za Astrološka istraživanja i edukaciju Johannes Kepler u Beogradu.

U želji da dodatno pomogne klijentima, Jelena odlučuje da proširi svoje znanje, tako da u svom radu koristi i komplementarne tehnike kao sto su tarot i numerologija, koje, takođe, daju precizne odgovore na pitanja i nedoumice klijenata.


 

Jelenina ekspertiza su:

 

- Solarni i lunarni horoskop (usmeravaju na nivou godinu dana i očitavaju kakav je pred nama period i šta on od nas traži, a donosi nam putokaze kako da se usaglasimo sa tom energijom na najbolji mogući način)

- Dejvison horoskop odnosa (omogućava da dublje shvatimo partnerski odnos u kojem se nalazimo i da uočimo lekcije i zadatke koje taj odnos donosi)

- Relakacioni horoskop (omogućava da saznamo kako će nam biti ako se preselimo u neki drugi grad, državu ili kontinet)

- Horarno pitanje (tehnika koju klijenti najviše vole, jer na jedan brz i lagan način daje odgovore na sva pitanja, pa čak i na ona najobičnija)

- Karmička astrologija (daje najpreciznije objašnjenje zašto nam se u životu nešto dešava i na koji način. Prepoznavanjem karmičkih obrazaca i njihovim prihvatanjem i razumevanjem, lakše mozemo sudbinu da preusmerimo u svoju korist)
 

Astrologija je savršeni putokaz kada se nađemo na životnoj prekretnici, bez obzira na to da li je u pitanju ljubav, karijera, zdravlje ili bilo kakva odluka koju moramo da donosemo, ali se dvoumimo jer nismo sigurni. Svaki problem je rešiv, ako mu se pristupi na pravi način, a astrologija sa preciznošću očitava simbole i usmerava nas na pravi put, put naše SvrheMoja životna misija je pomaganje ljudima, savetujući ih kako da prevaziđu izazovne periode. Specijalnost su mi partnerski odnosi, uporedna analiza horoskopa i horoskop odnosa. Pozivam Vas da se, sa puno poverenja, obratite meni, ako imate neke nedoumice ili ako zelite da saznate šta su tačno Zvezde namenile za Vas!

Za Vašu zemlju ne postoji mogućnost direktnog kontakta astrologa...
Posetite PRODAVNICU i poručite neki od proizvoda