Biserka Stojanović

Biserka Stojanović

Biserka je rođena 1967. godine, u malom gradu na jugu Kosova i Metohije. Sa tarot kartama se prvi put susrela još u detinjstvu, kada je od svoje bake počela da uči značenje tarot karti, a tokom godina je to znanje nastavila da nadograđuje. Od svoje tridesete godine Biserka počinje da se zanima i za astrologiju.

Ona obozava da kombinuje veštine, a omiljena kombinacija su joj tarot i astrologija. Pre svega je fokusirana na praćenje uticaja planeta na ljude, na njihov položaj u odnosu na zvezde i na znakove Zodijaka. Ovakav pristup joj poprilično olakšava tumačenje ličnosti, moguća dešavanja u neposrednoj blizini te osobe i prepoznavanje najboljeg puta kojom ta osoba treba da krene.

Kada kombinuje svoje znanje astrologije sa otvaranjem tarot karata, ona tumači trenutna emotivna, poslovna ili porodična stanja klijenta. Dok tumačenjem pomoću astrologije gleda širu sliku, tarot koristi kao užu specijalnost kako bi odgovorila na Vaša pitanja.

 

Tehnike kojima se služi u tarotu i astrologiji su:

 

- Keltski krst

- Ljubavni tarot

- Trougao

- Ciganski tarot

- Solar

- Direkcije

- Primarne i sekundarne progresije

 

Život je prepun razlicitih mogućnosti, a na Vama je da odlučite kojim putem ćete da krenete. Ja sam tu da Vam pomognem da vidite šta vam planete nude i šta Vam karte savetuju. Detaljno sagledavam splet okolnosti koje se trenutno nalaze oko Vas, ali i kojih Vas prate kroz ceo život!

Za Vašu zemlju ne postoji mogućnost direktnog kontakta astrologa...
Posetite PRODAVNICU i poručite neki od proizvoda