Anastasija Kujundžijević

Anastasija Kujundžijević

Anastasija Kujundžijević, rođena je 24. jula 1970. godine na primorju Crne Gore, u gradu Budva. U Beogradu živi i radi od 1992. godine, gde je osnovala porodicu.

Završila je Filološki fakultet u Nikšiću i dve godine Kriminalističke škole u Beogradu, ali se, nakon rođenja dece, ipak odlučila da upiše školu za specijalne transformativne psihološke tehnike i terapije, koju je vodila Geštalt terapeut - Ljilja Mladenović. Nakon toga, i sama je postala osnivač centra za anti-stres programe putem fizičkih vežbi i Geštalt terapije, za sve uzraste.

Poseduje i stručni sertifikat za učitelja Yoge (Hatha i Nidra), a takođe poseduje i master zvanje iz QI Gonga i Theta healing duboke meditacije i transformacije putem isceljenja čakri i fizičkog tela.

Astrologiju je pohađala kod čuvenog Predraga Petkovića u Beogradu, a posebno se specijalizovala za karmički horoskop i karmičke muško-ženske odnose i veze, kao i za sinastriju (uporedni horoskop). Astrologijom se bavi već 17 godina.

Završnu edukaciju krunisala je učenjem ruske rekonekcije za otklanjanje blokada u svim životnim sferama, čime se bavi već deset godina.

Najbolje učinke sa klijentima postiže kombinovanom terapijom analize natalne karte, tarot savetovanja i psiholoških testova duboke analize, kao i meditacijom i energo - rekonekcijom.Anastasijine ekspertize su:

 

- Astrologija

- Astro-psihologija

- Karmička tumačenja

- Tarot

- Energo - terapija

- Rekonekcija

- Geštalt terapija

- Yoga (Hatha i Nidra)

- Meditacija i afirmacija

 

Zaslužujete da budete srećni i voljeni. Baš Vi. Međutim, svoju sreću morate stvoriti sami. Potražite je i ona će Vam sigurno doći.

Za Vašu zemlju ne postoji mogućnost direktnog kontakta astrologa...
Posetite PRODAVNICU i poručite neki od proizvoda