Dušan Cincović

Dušan Cincović

Dušan Cincović rođen je 1952. godine i jedan je od najpoznatijih astrologa bivše Jugoslavije. Dušan je poznato lice i čest gost u televizijskim emisijama. Obeležio je astrološku scenu u regionu, ali i šire. Njegova karijera traje već 40 godina, a zanimljivo je da je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu. Ovaj fakultet završio je sasvim spontano i postao inženjer, međutim astronomija ga je zanimala još od srednje škole. To interesovanje tokom godina je napredovalo i preusmerilo se ka astrologiji, koja je postala Dušanova velika ljubav. Osnove astrologije učio je od čuvenog Gorana Milekića kog smatra najdarovitijim astrologom na Balkanu.

Dušan odgovara jako direktno i koncizno. On analizira horoskope klijenata iskreno i bez zadrške i daje odlične savete kako na astrološkom, tako i na psihološkom nivou. Pored astrološke prognoze, Dušan Cincović već 20 godina radi retka tarot tumačenja.

Kao gost u televizijskim emisijama analizirao je horoskope brojnih poznatih ličnosti, ali je komentarisao i politička dešavanja u svetu i bez greške prognozirao kako će se ona odvijati u budućnosti. Tokom svoje četiri decenije duge karijere, pisao je i za brojne novine i časopise.

 

Dušanova specijalnost su tumačenja:

 

- Natalne karte

- Uporedni horoskop

- Solarni horoskop

- Predikcije

- Sudbinski tarot

- Harmonizacija energije

- Pokretanje uspeha

 

Kontaktirajte Dušana za podrobnu i detaljnu analizu Vaše budućnosti!

 

Ne čekajte, vreme uvek radi za Vas.

Za Vašu zemlju ne postoji mogućnost direktnog kontakta astrologa...
Posetite PRODAVNICU i poručite neki od proizvoda