Kakve veštine u krevetu se kriju iza svakog znaka zodijaka?!

Mislili ste da možete sakriti vaše fantazije i potrebe u krevetu? Prešli ste se! Znak Zodijaka kom pripadate otkriva vaše male tajne!

Kakve veštine u krevetu se kriju iza svakog znaka zodijaka?!

Koliko god krili svoje veštine u krevetu, horoskopski znak vas otkriva!

Horoskopski znak kojem pripadate govori mnogo toga o vama, pa čak i kakvi ste u krevetu, vaše seksulane osobine i fantazije. Otkrićemo vam tajne i dati par saveta kako da još više uključite svog ljubavnog partnera u intimnu igru. Možda ćete otkriti skriveni seksualni talenat ili osobinu za koju niste znali da imate nakon čitanja ovog članka!

 

Veštine u krevetu kojima se diči svaki znak Zodijaka

Ovan: Mars koji se nalazi u ovom znaku prilično dobro opisuje da su Ovnove veštine u krevetu vrhunske. Ovnovi su strastveni i nestrpljivi i poznato je da u tren oka laganu atfmosferu podižu na jedan viši nivo. Njihovi partneri ih nikada ne bi opisali kao skromne, jer znaju šta žele i imaju snažan seksualni nagon.

Ukoliko ste u vezi sa Ovnom: Zamolite ih da preuzmu inicijativu i vidite koje nove i zabavne stvari mogu predložiti. Samo se pobrinite da imate kodnu reč za zaustavljanje ako mislite da stvari idu predaleko.

Najbolji ljubavni spojevi u krevetu: Blizanci, Lav, Strelac, Vodolija.

 

Bik: Bikovi su veoma zainteresovani i za nagradu i za zadovoljstvo. Vole predigru jer ona čini nagradu i zadovoljstvo mnogo većim. Poznato je da su veoma senzualni na dodir i da uživaju u specijalnoj nagradi nakon orgazma koji izazovu.

Ukoliko ste u vezi sa Bikom: Ponudite im senzualnu masažu pre ili posle seksa da biste probudili njihova već pojačana čula.

Najbolji ljubavni spojevi: Rak, Devica, Jarac, Ribe.

 

Blizanci: Svi njihovi prijatelji bi Blizance mogli nazvati flerterima, zato što se zabavljaju igrajući igru i generalno su veoma zadovoljni svojom seksualnošću. Visok nivo energije i osećaj zabave čine da uživaju u seksu brzim i zahtevnim tempom, ali uvek mogu da ga smanje za pravu priliku.

Ukoliko ste u vezi sa Blizancima: Pokušajte da podesite igru i ako oni pobede - nagrada ste vi!

Najbolji ljubavni spojevi: Lav, Strelac, Vodolija, Rak.

 

ZANIMA VAS BUDUĆNOST LJUBAVNOG ODNOSA?  DUŠAN CINCOVIĆ JE VAŠE REŠENJE!

 

Rak: Rakovi verovatno na seks gledaju na veoma poseban način i vide ga kao način da dvoje ljudi u potpunosti izraze svoju ljubav jedno drugom. Seks nije nešto što olako shvataju, ali kada se dogodi, čini se da prirodno znaju šta treba da rade i definitivno to dobro rade.

Ukoliko ste u vezi sa Rakom: Oni su generalno veoma intuitivni tako da normalno razumeju šta žele. Pokušajte da to pretvorite u igru i naterajte ih da pogode.

Najbolji ljubavni spojevi: Bik, Devica, Škorpija, Ribe.

 

 

Lav: Kao pravi Lavovi, poznati po svojoj doslednoj želji za seksom, veoma su pažljivi i teže da zadovolje potrebe svog partnera, ali, takođe, vode računa da njihove veštine u krevetu dođu do izražaja kada je pravo vreme za to. Seks je za njih nešto što donosi veliko zadovoljstvo, koje oni zauzvrat žele da vrate svom partneru.

Ukoliko ste u vezi sa Lavom: Pokušajte da svom partneru date dodatne komplimente kako biste podstakli njihov ego neposredno pre seksa. Sigurno će im se svideti i biće još odlučniji da dokažu svoju vrednost.

Najbolji ljubavni spojevi: Ovan, Blizanci, Vaga, Strelac.

 

Devica: Device znaju kako da vode ljubav i njihove veštine u krevetu su na zavidnom nivou, ali ne vole preterivanja i razne vratolomije kao neki drugi znakovi. Iako im ne treba da partner baca ruže po krevetu ili otvara bocu šampanjca, ipak žele da se prema njima ophode s ljubavlju i poštovanjem.

Ukoliko ste u vezi sa Devicom: Devica je precizna i voli da bude tačna. Pokušajte da ih navedete da pogode vaše poene zadovoljstva. Na kraju ćete biti zadovoljni, a oni će se radovati što su u pravu. To je win-win situacija!

Najbolji ljubavni spojevi: Bik, Rak, Škorpija, Jarac.

 

BROJEVI GOVORE VIŠE NEGO ŠTO MISLITE!  ALESSIO PALAVARA ĆE VAM OTKRITI TAJNU IZA SVAKOG BROJA!

 

Vaga: Poznato je da su Vage diplomatski nastrojene i graciozne, tako da uvek u početku budite ljubazni prema njima. Međutim njihov divlji i avanturistički duh može da preuzme vlast u tren oka i stvari mogu brzo da polude. Za koju god brzinu da se odluče, uvek se pobrinu da se na kraju dobro provedu.

Ukoliko ste u vezi sa Vagom: Pokušajte da predložite ludo i divlje mesto za seks koje nikada ranije niste probali. Biće toliko uzbuđeni zbog ideje da se uklope na neobičnom mestu.

Najbolji ljubavni spojevi: Blizanci, Lav, Strelac, Vodolija.

 

Škorpija: Škorpije su opisane kao strastveni ljubavnici. Seks za njih je nešto što se može uzdići do ekstremnog nivoa. Ne samo da su strastveni, već su i veoma pažljivi. Brzo će primetiti da partner ne uživa u određenom položaju i prilagodiće se kako bi, na kraju, svi bili srećni i zadovoljni.

Ukoliko ste u vezi sa Škorpijom: Igrajte na njihovu izuzetno strastvenu stranu i recite im da ćete ispuniti jednu od njihovih seksualnih želja. Oni bi se mogli istopiti na vašim rukama na tu ideju.

Najbolji ljubavni spojevi: Rak, Devica, Jarac, Ribe.

 

 

Strelac: Strelčevi su poznati po tome što su veoma nezavisni. To im je važno i u životu i u seksualnim odnosima. Poznato je da su njihove veštine u krevetu na zavidnom nivou, ali možda nisu toliko voljni da se posle maze.

Ukoliko ste u vezi sa Strelcem: Vole da budu spontani, pa pokušajte da se neočekivano skinete i kažete im da želite seks upravo sada. Verovatno će početi da se svlače i biće veoma uzbuđeni.

Najbolji ljubavni spojevi: Ovan, Lav, Vaga, Vodolija.

 

Jarac: Doslednost je ključna za Jarčeve. Divlja strana i teatralnost mogu biti zabavni, ali to im nije toliko važno u seksu. Oni su generalno partneri koji žele odmah i žestoko da obave stvari.

Ukoliko ste u vezi sa Jarcem: Ovaj znak je poznat po strpljenju. Pokušajte da predigru produžite malo duže nego obično da biste testirali njihovo strpljenje i još više ih uzbudili… zbog vatrometa.

Najbolji ljubavni spojevi: Bik, Devica, Škorpija, Ribe.

 

Vodolija: Generalno su poznati po svojoj kreativnoj strani. U krevetu koriste svoje istraživačke i maštovite osobine tako što uvek predlažu nove i zabavne stvari. Kada im neko postavi novi izazov, skoro uvek kažu da, a zadovoljstvo koje proizilazi iz toga je nešto što ne zaboravljaju.

Ukoliko ste u odnosu sa Vodolijom: Napišite na papiriću nekoliko istraživačkih poza koje biste želeli da isprobate i recite im da izaberu jednu. Oni će ceniti kreativan pristup seksu i zabavu u pokušaju nečeg novog.

Najbolji ljubavni spojevi: Ovan, Blizanci, Vaga, Strelac.

 

Ribe: Ribe seks mogu nazvati vođenjem ljubavi, jer ga vide kao način da izraze svoje emocije i osećanja prema partneru na višem nivou. Njihova saosećajna i posvećena ličnost ih tera da uvek proveravaju da li njihov partner doživljava istu divnu strast kao i oni.

Ukoliko ste u vezi sa Ribom: Pokušajte zajedno da pojedete afrodizijake da biste dublje dotakli ljubavne emocije vašeg partnera, što će njihovu želju za vama učiniti još većom.

Najbolji ljubavni spojevi: Bik, Rak, Škorpija, Jarac.